Våra Tjänster

INVÄNDING REKONDITIONERING

Bilen görs noggrant ren invändigt. Vi dammsuger, putsar rutorna, gör rent mattorna, snyggar till säten, rengör instrumentpanel och övriga plastdetaljer.

Hur kan vi hjälpa er?

 

VÅRA TJÄNSTER

TVÄTT OCH LÄTT

Bil och fälgar avfettas vid behov och handtvättas utvändigt med effektivt bilschampo.

Lätt städning av bilen invändigt samt puts av rutorna.

LACKSKYDD

Lacken utsätts dagligen för påfrestningar som gör att ytan mattas. Smutsen får då lättare fäste och ökar risken för rostangrepp. Vår lackbehandling räknas till en av de bästa på marknaden och ger ett långtids-verkande skydd. Lacken får dessutom tillbaka sin glans och lyster som förlänger nybilskänslan.

GLASREPARATION

Stenskott i vindrutan kan vi snabbt laga medan du väntar. Reparationen gör skadan så gott som osynlig och förhindrar vidare sprickbildning.

POLERING & VAXNING

Hela bilen poleras utvändigt för att ta bort repor, märken och andra ojämnheter i lacken.

Vi lägger på ett lager med vax som ger vacker glans och långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm.

HELREKONDITIONERING

Bilen handtvättas grundligt, liksom motor och fälgar. Även dörrlister och gångjärn rengörs ordentligt. Vi dammsuger, putsar rutor och rengör säten, mattor, dörrar och paneler. Lacken poleras och vi tar bort repor och ojämnheter. Till sist läggs ett skyddande lager vax som ger extra glans.

Nu ser bilen ut som ny!

SANERING

Vi utför alla typer av sanering i bilar, även lukt- och röksanering. Vi tar effektivt bort t ex hundhår, olja, smuts efter verktyg, cigarettrök och annan dålig lukt. För att uppnå bästa resultat behåller vi bilen i ett dygn.

SÄTESTVÄTT

Vi tvättar klädseln och tar bort fläckar.

HANDVTVÄTT

Din bil tvättas varsamt ren för hand med bilschampo och avfettningsmedel. Vi torkar sedan av bilen med sämskskinn för att förhindra kalkringar...

VARFÖR LACKSKYDDA?

Ett ordentligt lackskydd ger ett betydligt mer motståndskraftigt och långvarigt skydd mot slitage än bilvax och polish. Lacken får tillbaka sin glans och lyster – precis som när bilen var ny!

Vår behandling börjar alltid med en grundlig tvätt och djuprengöring av de mikroskopiska porerna i lacken. Lacken poleras i flera steg för att ta bort oxidation, repor och skavanker. Därefter appliceras lackskyddet maskinellt i två steg. Lacken får en härdad yta med såväl djupare glans och lyster som avsevärt förbättrad motståndskraft mot smuts och oxidation.

EN BRA INVESTERING

Du har allt att vinna på ett bra lackskydd. Hässleholms Bilvård lackbehandling räknas till en av de bästa på marknaden och ger ett långtidsverkande och motståndskraftigt skydd. En blank och ren bil förlänger nybilskänslan och förbättrar andrahandsvärdet. Dessutom blir det så mycket lättare att tvätta bilen och du slipper lägga tid och kraft på att vaxa. Även miljön vinner på att du lackskyddar eftersom du inte behöver använda avfettning så ofta.

 

Ta kontakt med oss på Hässleholms Bilvård så hjälper vi dig med att ta fram det optimala lacksskyddet för just din bil!

Vi är vana vid alla typer av bilar!

Vi utför även tvätt och behandlingar på båtar samt husvagnar/bilar.

Kontakta oss via Boka Tid uppe i hörnet eller via telefon för offert!

Hässleholm

Hässleholm's Bilvård

Helsingborgsvägen 8

Hässleholm

073-632 87 12

hassleholmbilvard@hotmail.com

Malmö

Skåne Car Wash

Köpenhamnsvägen 39

Malmö

073-663 64 46

Stockholm

Stockholm Södra Bilservice AB

Hantverkarvägen 39B

136 44 Handen

Stockholm

070-777 68 99

Öppettider:

Mån-Fre 8-18

Lör 9-16

Sön öppet vid behov

eller beställning